неделя, юли 30, 2006

Откриха мащабен спортен комплекс в Младост 1

С официална церемония днес бе открит мащабен спортен комплекс в Младост 1. Спортното съоръжение е изградено изцяло със средства от Евромаркет груп, като вложените в него средства са между 90 хил. и 100 хил. лв., съобщиха от компанията за Investor.bg.
Комплексът е единствената детска спортна площадка в района, като строителните и ремонтни работи по него са извършени за рекордно кратко време – едва месец и половина.
Обектът е разположен на площ от 1650 м и включва игрище за футбол, баскетбол, волейбол, тенис на корт и тенис на маса. Целият район около комплекса е почистен и засаден с подходяща растителност. Евромаркет Груп поема ангажимента да поддържа спортния комплекс и след неговото възстановяване.
Малко под 200 са спортните площадки на територията на София в момента, показва проучване на Столична община. Едва 25% от тях са в задоволително състояние, а всички останали трябва да се изградят отново. Евромаркет Груп е най-голямата търговско-инженерингова компания за индустриално оборудване, строителна техника и инструменти в България. Нейни клиенти са над 5000 фирми, работещи в областта на строителството, енергетиката, химическата и циментовата индустрия, металургията, машиностроенето, пътното строителство, транспорта и др.

източник: imoti.investor.bg