четвъртък, април 24, 2008

Стартира Beta версията на Building.bg

На 18.04.2008 стартира Бета версията на порталът за ново строителство Building.bg

Сайтът ще предлага възможност за търсене на имоти в строеж по много иновативен метод, позволяващ преглед на целия пазар на ново строителство в избрани райони за много кратко време. При търсене, като резултати от търсенето ще се визуализират отделни новостроящи се сгради в избрани райони на страната. При преглед на определена оферта, ако подателят и е въвел всички възможни данни за нея, посетителят ще може да види кои са свободни имоти в сградата и техните разпределения. По този начин потребителите ще се ориентират изключително бързо в пазара на ново строителство за избраните от него райони.

С едно кликване купувачите на ново строителство ще могат да видят предлаганите оферти за имоти в строеж по цялото Черноморие, в планинските курорти а също така и къде може да инвестира в имоти с възможност за управление на собствеността и отдаване под наем след покупката.

Building.bg стартира с целта да се превърне във водещ източник на информация за предлагането на ново строителство в България. Порталът предлага разнообразни начини за реклама в него, като банер позиции, текстов линкове, ПР материали и др.